HR folyamatok építése: a kiszámítható működés kulcsa?

HR folyamatok építése

HR folyamatok építése: a kiszámítható működés kulcsa?

Ezzel a címmel szervezzük meg az év utolsó, HR-klubját Vas megyében, 2021. nov. 25-én 13:00-16:30 között, a kamara épületében (Szombathely, Honvéd tér 2.).  A téma a HR-folyamatok jelentősége, összefüggései és építése, átalakítása lesz. 

A HR- és cégvezetőknek szóló esemény programja innen tölthető le, regisztrálni pedig ezen a linken lehet! 

A TÉMA AKTUALITÁSA

Egyre több hazai és nemzetközi kutatás mondja ki a rögzített és tiszta folyamatok hiányának súlyos következményeit. A generációváltó cégek nem átadhatók vagy eladhatók, az alkalmazottak számára nem transzparans a működés, a feladatok és szerepek kuszák a szervezetben, a hatékonyság csökken.

De vajon mit jelentenek a rögzített és tiszta folyamatok a HR területén? Mit jelent az értékteremtő képesség, és hogyan lehet működő folyamatokat varázsolni az eddigi szóbeli rutinok helyett? Mitől fogadják majd el a munkatársak a folyamatot, és mitől lesz az élő és működő is?

A HR-klubon ezekre a dilemmákra keressük a választ, a szokásos, előadással fűszerezett szellemi műhely keretében.

MIÉRT VEGYÉL RÉSZT?

Mert cégvezető vagy HR-vezető vagy és mert:

  • szeretnél többet tudni a rendezett folyamatok és a vállalati versenyképesség összefüggéseiről
  • szeretnél javítani a szervezetben működő HR-folyamatokon, és ötleteket vársz, hogy mindezt hogyan csináld
  • kíváncsi vagy arra, hogy mit jelent a HR-ben a folyamattervezés és -karcsúsítás, és konkrét módszertani szimulációt szeretnél erre látni
  • a másoknál már működő gyakorlatokat, esetleges kudarccal végződő tapasztalatokat szeretnéd hazavinni, hogy te magad légy a változás kulcsa és motorja szervezetedben

PROGRAM

13:00 – 13:15: Nyitókör
13:15 – 13:40: Folyamatok és azok újrarajzolása a HR-ben (előadás)
13:40 – 16:00: Egy HR-folyamat felépítésének szimulációja, tapasztalatmegosztással egybekötve (Moderátor: Kálmán Edina, szervezet- és üzletfejlesztési tanácsadó)
16:00-16:30: A HR-klub jövője, A VMKIK tervezete a klub folytatásáról

A programot figyelmébe ajánljuk valamennyi Vas megyei HR-szakembernek, akik a klub 2022-es folytatásáról is közösen szeretnének gondolkozni és dönteni! 

Gyere el, hogy jövőre is biztosítsd szakmai fejlődésedet és közösségedet!