Rólunk

Kálmán Edina

Szervezetfejlesztő, menedzsment és üzletfejlesztési szakértő

Látomás és indulat a művészetben – hangzik Füst Milán könyvének címe. Hiszem, hogy ugyanezek kellenek egy vállalkozáshoz is. Rendszerezett információval, ötletekkel, eszközökkel, cselekvési tervvel és tényleges lépésekkel segítve a fejlődést. Én ezt művelem több, mint 15 éve, 10 éve vezetőként, a vállalkozásfejlesztés makro- és mikrovilágát is ismerve, sok-sok kkv-t támogatva már álmainak megvalósításában: abban, hogy a tervekből valódi eredmények szülessenek.

Ami segít ebben, a tapasztalataim: a közgazdász és projektmenedzser végzettségemen túl a Hollandiában töltött időszak, a nagyvállalati és a kkv-s vezetői múltam, a nemzetközi és vállalkozásfejlesztési kapcsolatok, és az a tény, hogy számos programot találtam ki, szereztem hozzá pénzt és embereket, és vittem sikerre, a sok nehézség ellenére. Az a megélésem, hogy háromgyerekes anyukaként is ki lehet teljesedni a munkában, és emellett családi, baráti és szakmai közösségeknek aktív részese lenni. Akik ismernek, azt mondják rólam, hogy katalizátor vagyok, tele ötletekkel, módszerekkel és kitartással. Amiben hiszek, az maga az alkotó ember, az egyedülálló természetével, gondolatvilágával és cselekvésével, amelyekkel a vágyakból realitást teremt.

 

 

 

 

Blog Posts

I am a fashion photographer and blogger, feel free to read the whole story. Whereas a trend often connotes a very specific aesthetic expression, and often lasting shorter than a season.

Go to blog

Services

I am a fashion photographer and blogger, feel free to read the whole story. Whereas a trend often connotes a very specific aesthetic expression, and often lasting shorter than a season.

Learn More

 

 

What I blog about

My Story

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.