Our members

Kálmán Edina, projektmenedzser, üzletfejlesztési szakértő, szervezetfejlesztő

A KATALIZÁTOR

Akinek biztosan van mindig három újszerű, gyakorlati javaslata. Aki mindenkit inspirálni tud, és saját magát is hagyja inspirálni. Aki ha valahol megjelenik, akkor új lendületet vesznek a dolgok, az emberek kedvet kapnak a munkához, új erő és új fény költözik a folyamatokba és a kapcsolatokba. Szabad gondolkozása és szelleme áthatja a csoportot: itt nincs kötelező, itt nincs rutin, de nincs magára hagyás sem: bárki kinyilváníthat, bárki segítséget kérhet, és dönthet szabadon. Demokráciahívő, sőt annál több: az emberségben, a rendszerekben és a szinergiákban hisz. Közel 20 éves munkatapasztalattal, számos projekt szellemi szerzőjeként és vezetőjeként, jó néhány programon, előadáson, műhelymunkán és több ezer tanácsadói órán van már túl.

Horváth-Karip Krisztina, gazdasági tanácsadó, tréner, szervezetfejlesztő

A MENEDZSER

Akinek nem csak ötletei vannak, de addig göngyölíti a folyamatokat, amíg azok meg nem valósulnak. Delegál és támogat, képessé tesz, és elemez. Ír, számol és összerak, igazi racionális alkotó, akinek nyomában a beteljesedés jár. Egyszerre tanácsadó közgazdász, tudásgazda, moderátor és szervezetfejlesztő. Egyszerre finomra hangolt és kemény, egyszerre szellemes és szívós, egyszerre minden, ami az élethez és a dolgok létrejöttéhez szükséges. Közel 20 éves projektvezetői és szakmai vezetői tapasztalata van, professzionális ügyfélmenedzser, és remek beszélgetőtárs. Számára mindig egyértelműek a keretek, amiket tart és betartat, és ezt üzeni másoknak is. A mellette lévők végre elkezdenek határidőkben, megvalósulásban gondolkodni.

Kelemen Zoltán, szervezetfejlesztő, tréner, coach

AZ EDZŐ

Aki nem csak kitalálja, de felkészít, edz és bátorít. A tréningezés, fejlesztés számára életforma. Egyedi, új módszereket rak össze, hogy az emberek fejlődhessenek és azt örömmel, játszva tehessék meg. Szeret mesélni, meséltetni és ábrázolni: konkrét helyzeteket, érzéseket és félelmeket. Igen, ábrázolni, hiszen közgazdász léte mellett kiválóan rajzol, stratégiát, szervezeti kultúraváltást, projektcélokat. Keze alatt felszínre kerülnek a gyökeres változáshoz szükséges hajtóerők. Amit tud, az a változások beindítása és végig kísérése. Egyszerre alapos, és egyszerre kivételes improvizatőr. Módszertana és eszköztára sokrétű: mindenre van egy gyakorlati modellje, ötlete, sztorija, kérdésgyűjteménye. A csoportban beindulnak a változások, új erők nyílnak meg.

Láncz Gábor, üzletviteli tanácsadó, válság- és változásmenedzsment szakértő

A VÁLTOZÁSMENEDZSER

A kritikus helyzetek megoldó mestere. A stratégiákban való gondolkozással ébred és fekszik, igazi sakkjátékos. Szétszórt adatokból értelmet nyerő vezetői információt varázsol, információkból döntéstámogatást, döntésekből valós eredményeket. 10 év multinacionális társaságoknál eltöltött idő után több mint 11 éve vállalati átszervezéssel foglalkozik, a stratégiai és a változásmenedzsment technikák óriási tárházából kapva elő mindig a megfelelő eszközt. VOE alelnök, aki ha kell, körbenéz, és kijelöli az utat, ha kell, támogat, de ha kell, beszáll interim menedzsernek. A cél mindig hasonló: túlélés vagy növekedés, a vevőknek történő többletérték teremtésén, a rejtett erősségek feltárásán, a szűkös kapacitások áthidalásán keresztül.

Buzogány Anna, szerkesztő, gyártásszervező, koordinátor

A SZERVEZŐ

Akinek a rendszerezés és a szervezés a két legjobb barátja. Aki a kamera előtt szerkesztő-riporterként, a kamera mögött pedig gyártásszervezőként koordinálja a kommunikációs helyzeteket. Feladata, hogy az ötlettől kezdve az előkészítésen át az utómunkálatok végéig ellenőrzés alatt tartsa a részfeladatok gördülékeny megvalósítását, miközben hidat épít a stáb mozgástere, az adott feladat keretei és az ügyféloldali igények között. Irodalmár és művészeti menedzser végzettségét korábban ismeretterjesztő beszélgetéssorozatok házigazdájaként kamatoztatta, jelenleg cikkeket ír, lektorál, szerkeszt, videót vág és social media tartalmakat gyárt. Számára minden projektben kiemelt fontosságú a nyugodt légkör megteremtése, a csapatmunka, az empátia és a mosoly. 🙂

Gradvolt Endre, operatőr, vágó

A KREATÍV

Aki mozgóképre varázsolja a statikus üzeneteket. Aki vizuális szinkrontolmács az üzleti mondanivaló és a célközönségnél megjelenő képi tartalom között. Hisz az együtt gondolkodásban, a közös értékteremtésben. Számára minden filmes-videós tartalom alkotói tér, függetlenül attól, hogy szigorúan meghatározott keretek között és tényszerűen, vagy épp kreatívan és humorosan kell megközelíteni a célt. A cél pedig az, hogy segítse a megrendelő minőségi önkifejezését, akár termékről, akár szolgáltatásról, akár a mögöttük lévő emberről van szó. A kkv szektor és a céges rendezvények vonzáskörzetében éppolyan otthonosan mozog, mint a színház és a kortárs képzőművészet világában. Eredetileg irodalmat tanult, de 15 évig zenészként is alkotott, mielőtt operatőrré vált.

Tóth Péter, grafikusművész

A KÉPEK VARÁZSLÓJA

Aki 30 éve már, hogy képekké formálja mondanivalódat. Aki először az ügyfeleknek szánt valódi üzenetet érti meg, hogy utána vizuális megoldásaival érthetőbbé, fogyaszthatóbbá tegye a vásárlók számára azokat. Reklám, illusztráció, webdesign, arculattervezés vagy gerilla marketing, mindegy is: grafikai megoldásain keresztül megrendelőire felfigyelnek, az általa támogatott cégek szolgáltatásai, termékei láthatóbbak, kiemelkedőbbek lesznek a konkurenciához képest. Dolgozott világmárkák reklámkampányain és teljesen kezdő vállalkozások beindításán is. Sokrétű tapasztalattal rendelkezik a nyomtatott és az online megjelenések tervezésében és kivitelezésében. Mindeközben számtalan kiadványt és könyvet illusztrált. Munkáját elmélyülten végzi, ilyenkor csak a feladatára koncentrál.