Közelgő Formáció Csoport események

K Galéria
2023. febr. 23., csüt. 15:00-18:30

Hogyan lehet sikeresen levezényelni egy generációváltást egy masszív középvállalatnál, az üzletvitel gördülékenységének biztosítása mellett? Hogyan lehet “jól” átadni tőkét, menedzsmentet, üzleti kapcsolatokat és szervezeteket? Hogyan tudnak együttműködni különböző korosztályok, miközben másban szocializálódtak, más eszközöket használnak, és talán másban is hisznek egy kicsit? 

Van-e itt recept, amelyet minden – nem csupán generációváltó – cég számára meg tudunk fogalmazni, vagy csak döcögő eljárások, intuíciók és jó helyen jókor lévő emberek léteznek? Erről és persze sok vezetői kérdésről fogunk beszélgetni Vezetői képek című, üzleti közösségépítő sorozatunk februári “kiadásában”.

Meghívott vendégünk: Molnárné Szabó Erzsébet, az Axamo Ruházati Kft. vezetője

Vezetők a szervezetben

Lechner Tudásközpont
2023. márc. 22., szerda 13:00-17:00

Speciális módszertanú, céltételezett és eredményorientált agilis műhelymunka, a téma aktuális kutatásairól szóló előadással, HR-vezetőkkel és felelősökkel.

Miért van az, hogy míg bizonyos vezetőfejlesztési programok és eszközök jól működnek, addig más beavatkozásokra ez nem igaz? Mikor lesz sikeres egy vezetőfejlesztés, és mikor nem? Mi köze mindehhez a HR-vezetőnek, és melyek az ő befolyásolásának eszközei? A HSZOSZ Budapesti klubján ezt a témát fogjuk sprintszerűen, interaktív eszközökkel körbejárni.

Klubvezető: Kovács Tamás, a Lechner Tudásközpont HR-vezetője

Facilitátor: Kálmán Edina

online
2023. febr. 28., kedd. 13:00-14:30

A webinár a hálózatkutatás és -fejlesztés intenzíven fejlődő, innovatív eszközrendszerébe ad bepillantás az érdeklődőknek. A webinár leginkább olyan HR területen működő szakembereknek, funkcionális vagy vállalati vezetőknek szól, akik cégük hatékonyságával és munkaerő-megtartó képességével kapcsolatban keresik az új és eredményes megoldásokat.

Hogyan “működtet” a munkavállalók kapcsolati hálója a szervezetet? Mit tár fel a hálózatkutatás, és mit üzennek számunkra a hálózati “térképek”? Hogyan avatkozhatunk be ebbe a sérülékeny hálózatba, ha a szervezetünk megtartó képességét szeretnénk erősíteni, és mit kerüljünk el, ha nem akarunk kárt okozni? 

A webináriumon – konkrét felmérések eredményein keresztül – ezekre a kérdésekre adunk válaszokat, és mutatunk olyan jó gyakorlatokat, amelyek a munkaerő-megtartást, motivációt és a folyamatok hatékonyságát erősíthetik.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

kép2
Vicsek András
Lechner Tudásközpont
2023. jún. 14., szerda 13:00-17:00

Speciális módszertanú, céltételezett és eredményorientált agilis műhelymunka, a téma aktuális kutatásairól szóló előadással, HR-vezetőkkel és felelősökkel az éppen aktuális HR-témában.   

Klubvezető: Kovács Tamás, a Lechner Tudásközpont HR-vezetője

Facilitátor: Kálmán Edina