Közelgő Formáció Csoport események

Smart Factory konferencia
2023. jún. 7., szerda 15:00-16:15

Hogyan szivárog be a BI és a transzformációs vezető skill- és eszközkészlete a jelenből a jövőbe? Egyáltalán: milyen lesz a jövő vezetője egy termelő cégnél? Hogyan hatnak az új robottechnológiák, az adatvezérelt működés vagy a szervezeti hierarchia egyre laposabbá válása a vezetők viselkedésére és technikáira? Mit üzennek a technológiai transzformációban nyakig benne lévő cégeknél készült esettanulmányok: mire kell figyelni a tervezés és a működés kapcsán?

 

A legfrissebb kutatási eredményeket ötvözzük a vállalatvezetői tapasztalatokkal.

Az előadást és a workshopot tartja: Kálmán Edina, a Formáció Csoport vezetője

kép2
A K Galériában
2023. jún. 8., csüt. 15:00-18:30

Az évadzáró eseményünkön egy különleges alkalommal várjuk a vezetőket. Cone Dávid, a PITOM studio ügyvezető tulajdonosa vállalta, hogy megosztja a résztvevőkkel 3 üzleti problémáját, melyeken utána közösen tudunk dolgozni. Szervezetfejlesztési eszközökkel, a csoport tudását használva nézünk rá egészen közelről olyan vezetői dilemmákra, amely bármelyikőnk számára érdekes lehet. Az alkalom során résztvevőinkkel közösen keressük a megoldásokat, használva a műalkotások inspiráló jelenlétét az egyedülálló K Galériában.

Meghívott vendégünk:

Cone Dávid, a PITOM studio ügyvezető tulajdonosa

A Flow irodájában
2023. jún. 12., hétfő 13:00-17:00

Hogyan “működteti” a munkavállalók kapcsolati hálója a szervezetet? Mit tár fel a hálózatkutatás, és mit üzennek számunkra a hálózati “térképek”? Hogyan avatkozhatunk be ebbe a sérülékeny hálózatba, ha a szervezetünk megtartó képességét szeretnénk erősíteni, és mit kerüljünk el, ha nem akarunk kárt okozni?

 

Erről fogunk előadni, gondolkozni, majd beszélgetni. Számos esettanulmány, gyakorlati eszköz és példák fog elhangzani, a szokásosan termékeny gyakorlati tudásmegosztás mellett.

Előadók: Kovács Tamás, a Lechner Tudásközpont HR-vezetője, Vicsek András, a Maven7 stratégiai vezetője és Kálmán Edina, a Formáció Csoport vezetője

Facilitátor: Kálmán Edina