Kollégából lett vezető kihívásai

Hogyan legyünk csapattagból jó vezetők?

kiscsoportos, exkluzív beszélgetés vezetőknek ("Vezetői képek" sorozat)

Meghívott vendégünk: Filipcsei Krisztina, a Magyar Posta Zrt.
HR fejlesztési osztályvezetője

2022. dec. 16., péntek, 9:00-12:00, a K Galériában

Férőhelyek száma: 15!

Filipcsei Krisztina, a Magyar Post HR osztályvezetője

Kollégából lett vezető?

Vezetőként az egyik legnagyobb kihívás a kollégákkal történő kommunikáció. Minden vezető arra törekszik, hogy a szervezeti célokat úgy tudja elérni, hogy közben a lehető legjobb kapcsolatot ápolja a munkatársakkal. Vajon hogyan működhet ez igazán jól, és mennyiben befolyásolja a helyzetet, ha a vezető valamikor a beosztottjai kollégája volt?

Ha nem is a Bölcsek kövét, de a vállalaton belüli vezetői fejlődés titkát és tartalmát mindenképpen keressük. 

Filipcsei Krisztina, a Magyar Post HR osztályvezetője

Filipcsei Krisztina,  HR szakember, szervezetfejlesztő, Humánerőforrás Fejlesztési osztályvezető nagyvállalati környezetben

Fő területei: munkaerő-megtartás, talent és utánpótlás programok, kompetenciamérések és -fejlesztések, vezetőfejlesztés, MMK-s munkavállalók foglalkoztatási programjai, duális szakképzés. 25 éve foglalkozik a HR fejlesztés különböző területeivel.

Hisz abban, hogy mindenki szeretne, és képes is fejlődni, csak nem mindegy, hogy kit, mire, mikor és hogyan szeretnénk fejleszteni.

Meghívott vendégünk

Amit az esemény ad

ü 

megismerheted egy női vezető tapasztalatait a vezetői kihívásokról

ü 

vezetői helyzetekkel és gyakorlatokkal találkozhatsz 

ü 

inspirációt, meghallgatást és sok praktikus ötletet kaphatsz vezetőtársaktól  

Ami történni fog

A vezetői találkozót kb. egy órás beszélgetéssel indítjuk Filipcsei Krisztinával, amely során azt szeretnénk megtudni, hogy ő hogyan kezelte azt a helyzetet, amikor munkatársból vezetővé vált és hogyan tudja mind a mai napig folyamatosan motiválni, vezetni a csapatát. 

A vezetői dilemmákat és helyzeteket ezek után – a kortárs képek világát és hangulatát is felhasználva – interaktív beszélgetéssel és közös gondolkodással folytatjuk, két szervezetfejlesztő facilitációjával.

Részvételi feltételek

Az exkluzív találkozón maximum 15 vezető vehet részt, így érdemes helyedet minél hamarabb lefoglalnod!  Részvételed biztosításához regisztrálnod kell, majd az az alapján kiállított számlát előre befizetned.  

Részvételi díj: magánszemélyeknek 14 800 Ft, cégeknek pedig 19 600 Ft. 

Jelentkezési határidő: 2022. dec. 12.!