Küldetésünk

Azon dolgozunk, hogy:

a vállalati jövőkép és önismeret feltárásával,

az odavezető út módszeres és tudatos megtervezésével

a közösségben rejlő potenciál kiaknázásával

mindenhol adatokkal alátámasztva, hozzásegítsük ügyfeleinket elképzeléseik valóra váltásához.

Üzleti álmok és valóság

Valaki azt gondolja, hogy az álmok éjszakára valók, nappal pedig a valósággal kell foglalkoznunk. Valaki pedig azt, hogy az álmok ki nem mondott vágyak, alapvető belső hajtóerőink, nappali fénynél is. Mi abban hiszünk, hogy az életünk egy lehetőség az álmaink megvalósítására, és hogyha elég elkötelezettek kitartóak vagyunk, akkor tervezett módon erre képesek is leszünk.

Egyéni vezetőfejlesztés

A közösség ereje

Hiszünk az emberi közösségek erejében és nagyszerűségében. Nemcsak a Harvard Tanulmány a Felnőttkori Fejlődésről állapította meg, hogy boldogságunk kulcsát – a pénz és a hírnév helyett – minőségi kapcsolataink jelentik, de ilyen vagy olyan formában mi is ezt tapasztaljuk minden munkahelyen. 

Ha egy közösség jó, a szervezet pedig átláthatóan, tudatosan és módszeresen működik, a határ a csillagos ég: óriási eredmények születhetnek meg. A közösségi intelligencia, erő és összetartás minden egyéni emberi teljesítményt felülmúlhat. Ezt a tudást és motort használni kell vezetőként, nem szabad kihasználatlanul hagyni. 

Mi a Formáció Csoport?

kiváló, a saját szakmájukban komoly tudással és tapasztalattal rendelkező szakemberek laza társulása

Közülünk páran multinacionális cégnél, páran innovációs ügynökségnél, startupnál, középvállalatnál vagy éppen saját cégünkben éltük meg a gyakorlat rögös útját.

Ismerjük és kedveljük egymást, kiderült már, hogy hogyan tudunk a legjobban együttműködni, és közös bennünk a vágy arra, hogy valami nagyobb, kollektív értéket teremtsünk annál, mint amire egyedül képesek lennénk.

Ami közös bennünk

A szakmában legalább évtizedes, de inkább több tapasztalattal rendelkezünk e téren.

Nagyon sok újszerű megoldással próbálkoztunk mind hazai, mind nemzetközi színtéren, és a legjobb eredményeket hozó eljárásokat előszeretettel alkalmazzuk is.

Mindannyian voltunk vezetők, így saját élményünk van egy vezető szándékairól, próbálkozásairól, sikereiről, és sokszor kilátástalannak tűnő helyzetéről.

Kicsiket és egészen nagyokat, saját területükön visszaszorulókat és rakétaként növekvőket. Hazaiakat és külföldi tulajdonúakat. Startupokat és 30 éve működő, generációváltás előtt állókat. Marketingfejlesztési és hálózatépítési igénnyel jelentkezőket, csapatot kovácsolni szándékozókat és szervezeti megújulást tervezőket

    Vezettünk 12 ország részvételével zajló nemzetközi projekteket, középvállalati válságfolyamatot, mostanra virágzó üzleti hálózat kiépítését a semmiből, teljes szervezeti kultúraváltást és megszámlálhatatlanul sok vezetőfejlesztési partnerséget.

    Egyikünk a lean területén feketeöves, a másikunk a coachingban, harmadikunk az üzletfejlesztési folyamatokban, negyedikünk kontrollingrendszerek bevezetésében, az arculatváltásban, a marketingben, az üzleti rajzokban, a HR-menedzsmentben, és még sorolhatnánk. De nem soroljuk, és nem untatjuk az érdeklődőket, hiszen úgyis azt hívjuk be a projektbe, akire éppen a legnagyobb szükség van.