Megjelenéseink

Nézd meg, miket csinálunk, hol jelentek meg eseményeinkről, kezdeményezéseinkről cikkek, vagy miket írtunk mi magunk! Lapozgass megjelenéseinkben! 

Kálmán Edina, a Formáció Csoport egyik vezetője, üzleti közösségépítésről, illetve kamarai tagságról beszélgetett Kaszás Anikóval, a Solvelectric Technologies Kft. ügyvezető igazgatójával és Baranyiné Mariannal, a Baranyi Hűtéstechnika Kft. ügyvezetőjével.

Az interjúk a Kamarai Futárban jelentek meg.

2022. márc. 31.

Összeállt a 2022-es program a Dél-alföldi technológiaváltók közösségében, amelynek szakmai hátterében mi vagyunk! A program a legfrissebb Kamarai Futárban jelent meg. 

2022. febr. 28.

Beszélgetés a HR Fest online felületén Bakó Krisztinával, az L-SOFT kereskedelmi igazgatójával arról, hogy mit jelent a zöldülő HR, hogyan lehet elérni ezt és egyáltalán milyen hatással van a cégek HR osztályaira a fenntarthatósági nyomás. 

2021. dec. 27.

Lippai Roland interjúra velünk a Hello Biznisz-en vállalkozói növekedésről, normatív céges krízisekről és megoldásaikról, a munka és magánélet közötti egyensúlyról. 

2021. dec. 17.

Az általunk írt cikk a HR Fest oldalán arról, amikor nincsenek jól definiált és fejlesztett folyamatok a HR területén egy cégnél. A cikk a Vas megyei HR-klub után, a Szokoli Rékával és Jagudits Ákossal folytatott beszélgetés alapján született meg. 

2021. dec. 3.

A határon átnyúló, az Interreg keretében folyó RILIAM I-4.0 projekt egyik állomásaként tartottuk meg a változásokról szóló tréninget, délután pedig a témával kapcsolatos műhelymunkát. A vállalatvezetőknek szóló eseményeknél számos jó gyakorlatot osztottunk meg egymással, interaktív, szórakoztató környezetben. A beszámoló a legutóbbi Kamarai Futárban jelent meg.  

2021. nov. 30.