kiscsoportos, exkluzív beszélgetés vezetőknek

TRADÍCIÓ ÉS MEGÚJULÁS

a Vezetői képek sorozatban

Meghívott vendégünk:
Molnárné Szabó Erzsébet, az Axamo Ruházati Kft. vezetője

2023. febr. 23., csütörtök, 15:00-18:30, a K Galériában

Férőhelyek száma: 15!

Amiről szó lesz

33 év telt el a rendszerváltás óta. Azóta, mióta az első hazai vállalkozók megjelentek, és működni kezdtek a piacgazdaságban. Az alapítók közben felnevelték a gyerekeiket, és a vállalkozásaikat is. Amiket ideje átadni, méghozzá az új generáció felcseperedésével tömegesen. 

De hogyan? Teljes egészében, vagy a “bölcsebb”  generáció még maradna egy kicsit? És mit kell itt átadni? Tőkét, menedzsmentet, kapcsolatokat? Hogyan engedjük el a stafétabotot, és a másik oldalon hogyan vegyük át? Van-e itt recept, amelyet minden – nem csupán generációváltó – cég számára meg tudunk fogalmazni, vagy csak éppen működő eljárások, intuíciók és jó helyen jókor lévő emberek léteznek? Erről és persze sok más vezetői kérdésről fogunk beszélgetni Vezetői képek című, üzleti közösségépítő sorozatunk februári “kiadásában”.

Meghívott vendégünk

Molnárné Szabó Erzsébet, az Axamo Ruházati Kft., egy több mint 20 éves családi vállalkozás vezetője

Zsóka 2016. február 1-jén kapcsolódott be a cég feladataiba, ekkor kezdődött el a generációváltás: édesanyjától vette át a cég vezetését. Ezt megelőzően eredeti végzettségét használva, építész mérnökként dolgozott. 

Amire büszke: a nagy szakmai tudású, kreatív és szorgalmas kollégáira, az AXAMO csapatára!

Az 80 fős, neves külföldi megrendelőknek dolgozó AXAMO fejlődését, nehézségeit, munkáit a családban mindig is látta, a stafétabot pedig fokozatosan került át egyik kézből a másikba. 2016-ban műszaki vezetőként kezdett a vállalkozásnál, egy év múlva már ügyvezető helyettesként, majd 2018. júniustól ügyvezetőként vitte a cég irányítását. Az elmúlt években extrém nehéz helyzeteket éltek át, amelyek azonban a csapatot nemhogy széthúzták, de még jobban összekovácsolták. 

Amit az esemény ad

ü 

megismerheted vendégünk tapasztalatait a generációváltás rögös útjáról

ü 

megtudhatod, hogyan működhet jól egy generációváltás

ü 

inspirációt, tapasztalatot és sok praktikus ötletet kaphatsz vezetőtársaktól

Ami történni fog

A vezetői találkozót kb. egy órás beszélgetéssel indítjuk Zsókával, amely során egy sikeres generációváltó cég rejtelmeit és nehézségeit tárjuk fel. A vezetői dilemmákat és helyzeteket ezek után – a kortárs képek világát és hangulatát is felhasználva – interaktív beszélgetéssel és közös gondolkodással folytatjuk, két szervezetfejlesztő facilitációjával.

Részvételi feltételek

Az exkluzív találkozón maximum 15 vezető vehet részt, így érdemes helyedet minél hamarabb lefoglalnod!  Részvételed biztosításához regisztrálnod kell, majd az az alapján kiállított számlát előre befizetned.  

Részvételi díj: magánszemélyeknek 14 800 Ft/fő, cégeknek pedig 19 600 Ft + ÁFA/fő. 

Jelentkezési határidő: 2023. febr. 22.!