Üzlet- és szervezetfejlesztési szolgáltatásaink

Egyedi üzleti kihívásokra egyedi válaszok

Üzleti modell elemzés és
-fejlesztés

A piaci helyzet meghatározó minden vállalkozás számára. Nem értelmezhető semmilyen tevékenység vagy fejlesztés a piaci pozícionálás, az üzleti modell és a jól kialakított piaci kapcsolatok nélkül. 

Megjelenés- és értékesítés- fejlesztés

Az értékesítés nem csak az értékesítői készségeken és kapcsolatrendszeren múlik. Ha a megjelenés, a brand, az üzenetek és az értékesítési rendszer nincs jól összehuzalozva, az értékesítők ott nem sokat tehetnek.

Szervezet- és munkatársi
fejlesztés

A szervezetfejlesztés egy turbulensen fejlődő szakma. Egy kompetenciamátrix, egy mentorprogram, egy profi vezetői értekezlet mögött sok-sok óra szervezetfejlesztés áll, külső tanácsadókkal és kiváló eredményekkel. 

 

Egyedi cégekre egyedi megoldások

Minden cégnek van egy lelke. Amely a lényegét, az egyediségét adja, amellyel megszólítja ügyfeleit, és amely alapján működik. Tapasztalatunk szerint azonban kevés vállalkozó fejében van meg tudatos módon ez a “lélek”, inkább érzésből történnek a dolgok, semmint a vállalkozás lelkére alapozott tudatos üzletfejlesztési folyamat eredményeképpen.

Üzlet- és szervezetfejlesztési szolgáltatásainkkal és támogatásunkkal tudatossá és rendszerbe ágyazottá válik mindaz, ami eddig csak sejtés és próbálkozás volt. Az eredmények magukért beszélnek: hosszú távú partnereink szárnyalnak, több ügyfelünk néhány év alatt a korábbi méretük kétszeresére növekedett.

Azt, hogy a szervezetnek szüksége van-e valóban egy-egy szolgáltatásra, egy órás ingyenes tanácsadás keretében beszéljük meg, amely során egy rövid visszajelzést is adunk a cégről. Ez alapján állapítjuk meg a kihívásokat és fejlesztési pontokat. Így a vállalat részéről nincs kockázat: csak nyerhetsz ebből a kapcsolatból! Keress minket időpontért!

Szakmai eseményeink

Tudjuk, hogy egy üzlet- és szervezetfejlesztési folyamat óriási bizalmat előlegez meg nekünk. Ha szeretnél biztosra menni azzal kapcsolatban, hogy kikkel dolgozol, látogass el egy ingyenes eseményünkre, ahol élőben látod, hogyan működünk! Ide kattintva nézd meg eseményeinket: tarts velünk egy-egy közös munkában vagy szakmai alkotó folyamatban!