Referenciáink - a teljesség igénye nélkül - az elmúlt két év
üzlet- és vállalkozásfejlesztései projektjei kapcsán

"Vezetői képek" sorozat

Üzlet- és vállalkozásfejlesztési vezetői közösség a K Galériában, egy-egy “legendás” vezetőt vendégül látva és egy-egy vezetői és üzlet- vagy szervezetfejlesztési téma köré csoportosítva a fejlesztést. A műhelyek egyszerre szolgálnak tudás- és tapasztalatmegosztásra, a rejtett tartalékaink és mintázataink feltárására, valamint egy közösséghez való kapcsolódásra. Formabontó kezdeményezés minden szempontból, a  kortárs műalkotások világán keresztül.  

2022. március-

Az MN6 Kft. fejlesztése

A hazánkban egyedülállónak számító energiaügynökség energiastratégiák kidolgozásával foglalkozik. Komplex szemlélete miatt jelentős potenciális növekedés előtt áll. A jelenlegi üzleti helyzet, szervezeti és vezetői működés áttekintésére először üzleti tükröt készítettünk nekik, majd a szabályozott folyamatok kialakítása érdekében kezdtünk bele egy fejlesztési folyamatba.

2022. tavasza-nyara

A Promir Kft. működés-fejlesztése

A Promir Kft. üzleti tükrének elkészítése, a vállalat vezetőségével együtt. A helyzetkép, a fejlesztési irányok és a konkrét fejlesztési javaslatok megfogalmazása. Teljeskörű elégedettségi, szervezeti és lojalitási kérdőívezés lefolytatása a Promir Kft.-nél, a munkavállalói elégedettség és lojalitás növelése, a szervezettség fejlesztése érdekében.

2022. tavasza - nyara

Az Unio Telekom Kft. üzleti tükre

Az innovatív vállalkozás piaci és szervezeti felmérése, a vezetői tisztánlátás és a tervezett akciók megerősítése / cáfolata érdekében. 

2022. márc.

A SCADA Kft. stratégiájának meg-alapozása

A növekvő vállalat stratégiájának lebontása konkrét akciókká, támogatás a középvezetői réteg tájékoztatásában és felkészítésében. KPI-ok és teljesítménytervező- és értékelő rendszerek kialakítása és fejlesztése a projekt keretében.

2022. jan.-márc.

46 kkv üzlet- és szervezet-fejlesztése

 46 hazai kis- és középvállalkozás vezetőjének személyes hatékonyság- és üzletfejlesztési támogatása, egyéni, illetve csoportos fejlesztési folyamaton keresztül. Mindig a legégetőbb kérdések feszegetése: üzletszerzés, piaci pozícionálás, termékfejlesztés, stratégia, jövőkép, generációváltás, szervezeti teljesítménymenedzsment, innováció, stb. 

2021.

A K Galéria üzleti tükre

A K Galéria mozgásterének, piaci pozícionálásának, lehetőségeinek feltérképezése, nem sokkal a nyitás után. A művészeti és közösségi találkozóhelyként is szolgáló kortárs galéria a piacfelmérés mellett konkrét üzleti ötletekkel is gazdagodott a működését tekintve. 

2021.

A Boschung EJT szervezeti és működési felmérése

A 250 fős cég felmérése a folyamatok, a munkatársi és vezetői folyamatok, együttműködés, a lehetséges mozgástér tekintetében. Teljes körű stratégiai és akcióterv elkészítése a felmérés alapján. A megbízás apropója az SAP bevezetése volt a cégnél. 

2021. tavasza - ősze

A CSMKIK tagi lekérdezésének megalapozó műhelye​

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara egy kiterjedt tagi lekérdezést tervezett, ennek megalapozására tartottunk nekik egy műhelymunkát. 

2021. ápr.

Tanácsadói munka
a BCE-n

A Budapesti Corvinus Egyetem Vállalati és Intézményi Kapcsolatok részlegénél folyó 4 hónapos tanácsadói munka: a teljes vállalati és intézményi kapcsolatok helyzetképének feltárása, stratégia és konkrét kezdeményezések kidolgozása az érintettekkel együtt a vállalati-intézményi kapcsolatok intenzívebbé tételére, értékajánlat, kompetenciatérkép lefektetésével együtt.

2021. febr. - jún.