Cone Dávid, vendégünk

kiscsoportos, exkluzív beszélgetés vezetőknek

Üzleti elakadások és azok megoldásai

a Vezetői képek sorozatban

Meghívott vendégünk:
Cone Dávid, a PITOM studio ügyvezető tulajdonosa

2023. június 8., csütörtök, 15:00-18:30, a K Galériában

Férőhelyek száma: 15!

Vezetői dilemmák - Üzleti elakadások

Egy növekvő, fejlődő szervezetben folyamatosak az újabb és újabb kihívást jelentő események. Szinte minden nap szembesül a vezető legalább egy olyan esettel, aminek a megoldása nem megy rutinszerűen. Eközben pedig tudja, hogy a stratégiai kérdésekkel is folyamatosan foglalkoznia kell. Ebből a sok, folyamatosan jelentkező döntési helyzetből alakulnak ki a vezetői dilemmák, melyek üzleti elakadásokat okozhatnak.

Az évadzáró eseményünkön egy különleges alkalommal várjuk a vezetőket. Cone Dávid, a PITOM studio ügyvezető tulajdonosa vállalta, hogy megosztja a résztvevőkkel 3 üzleti problémáját, melyeken utána közösen tudunk dolgozni. Szervezetfejlesztési eszközökkel, a csoport tudását használva nézünk rá egészen közelről olyan vezetői dilemmákra, amely bármelyikőnk számára érdekes lehet. Az alkalom során résztvevőinkkel közösen keressük a megoldásokat, használva a műalkotások inspiráló jelenlétét az egyedülálló K Galériában.  

Ki lesz vendégünk ezúttal?

Cone Dávid, vendégünk

Cone Dávid, aki:

  • ügyvezető tulajdonosként áll egy feltörekvő építészeti látványtervezési stúdió élén 
  • folyamatosan keresi a fejlődési lehetőségeket, ugyanakkor nem fél ránézni a saját működésére
  • a stúdió megalapítását és vezetését személyes kihívásként éli meg, és szeretné jobban és jobban csinálni
A PITOM studio építészeti látványtervezéssel foglalkozik 2016 óta. New yorki, londoni és ausztrál megbízókkal is együtt dolgoznak, de a legtöbb megbízást izraeli építészektől és beruházóktól kapják. Nagy hangsúlyt fektetnek a fejlődésre, folyamatosan keresik, hogyan tudnak javítani a képeik minőségén, teljesítési határidőinkön és az ügyfélélményen. 
Dávid formatervezőként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen, és már az egyetemi évek alatt elkezdett számítógépes grafikával foglalkozni. Keresi a lehetőséget az új megtapasztalására és kitanulására. Szabadidejét is a számára ismeretlen felfedezésével szereti tölteni, szeret elveszni a természetben. Feleségével Budapesten él.

Amit az esemény ad

ü 

közelről láthatod, hogy egy fejlődő kisvállalkozás vezetője milyen dilemmákkal küzd

ü 

megtudhatod, hogy a felvetett dilemmák hogyan alakíthatók át jól megfogalmazott üzleti problémákká

ü 

részesévé válhatsz a megoldás megtalálásának, inspirációt, tapasztalatot és sok praktikus ötletet kaphatsz vezetőtársaktól

Ami történni fog

A vezetői találkozót Dávid vezetői dilemmáinak meghallgatásával kezdjük. Ezekből a résztvevők közösen választják ki azt az egyet, ami számukra legérdekesebb. Kiválaszott dilemmát kibontjuk és jól megfogalmazott kérdés-csomagra konvertáljuk. Az így kialakított kérdésekre keressük a választ közösen a résztvevőkkel és az alkalmat vezető szervezetfejlesztőkkel. A válaszok, megoldások megtalálásában a kortárs képek, szobrok segítenek bennünket. 

Részvételi feltételek

Az exkluzív találkozón maximum 15 vezető vehet részt, így érdemes helyedet minél hamarabb lefoglalnod!  Részvételed biztosításához regisztrálnod kell, majd az annak alapján kiállított számlát előre befizetned.  

Jelentkezési határidő: 2023. jún 6.!

Részvételi díj:

magánszemélyeknek 14 800 Ft/fő, cégeknek 19 600 Ft + ÁFA/fő.