Hátterünk

A Formáció Csoport kiváló, a saját szakmájukban komoly tudással és tapasztalattal rendelkező szakemberek laza társulása. Akik közül páran multinacionális cégnél, páran innovációs ügynökségnél, startupnál, középvállalatnál vagy éppen saját cégükben élték meg a gyakorlat rögös útját. Akik ismerik és szeretik egymást, akikről kiderült már, hogy hogyan tudnak legjobban együttműködni, és akikben közös a vágy arra, hogy valami nagyobb, kollektív értéket teremtsenek annál, mint amire egyedül képesek lennének.

 

Közös bennünk, hogy:

  • a szakmában legalább évtizedes, de inkább több tapasztalattal rendelkezünk
  • nagyon sok újszerű megoldással próbálkoztunk, és a legjobb eredményeket hozó eljárásokat előszeretettel is alkalmazzuk
  • mindannyian voltunk vezetők, így saját élményünk van egy vezető szándékairól, próbálkozásairól, sikereiről, és sokszor kilátástalannak tűnő helyzetéről

Összességében elmondható rólunk, hogy:

  • több száz céget és sok-sok iparágat láttunk már. Kicsiket és egészen nagyokat, saját területükön visszaszorulókat és rakétaként növekvőket. Hazaiakat és külföldi tulajdonúakat. Startupokat és 30 éve működő, generációváltás előtt állókat. Marketingfejlesztési és hálózatépítési igénnyel jelentkezőket, csapatot kovácsolni szándékozókat és szervezeti megújulást tervezőket.
  • Vezettünk 12 ország részvételével zajló nemzetközi projekteket, középvállalati válságfolyamatot, mostanra virágzó üzleti hálózat kiépítését a semmiből, teljes szervezeti kultúraváltást és megszámlálhatatlanul sok vezetőfejlesztési partnerséget.
  • Egyikünk a lean területén feketeöves, a másikunk a coachingban, harmadikunk az üzletfejlesztési folyamatokban, negyedikünk kontrollingrendszerek bevezetésében, az arculatváltásban, a marketingben, az üzleti rajzokban, a HR-menedzsmentben, és még sorolhatnánk. De nem soroljuk, és nem untatjuk az érdeklődőket, hiszen úgyis azt hívjuk be a projektbe, akire éppen a legnagyobb szükség van.

Szenvedélyünk…

…az eredményorientált közösségek létrehozása és fejlesztése, legyen szó üzlet- vagy szervezetfejlesztésről, projekt- vagy hálózatépítésről. Kutatási eredményekkel is alátámasztott tapasztalatunk, hogy a versenyképesség nem iparágfüggő, hanem szervezeti modell és működésfüggő.

Hívjon fel minket, és ismerkedjen meg velünk!