Hátterünk

A Formáció Csoport

kiváló, a saját szakmájukban komoly tudással és tapasztalattal rendelkező szakemberek laza társulása

Közülünk páran multinacionális cégnél, páran innovációs ügynökségnél, startupnál, középvállalatnál vagy éppen saját cégünkben éltük meg a gyakorlat rögös útját.

Ismerjük és kedveljük egymást, kiderült már, hogy hogyan tudunk a legjobban együttműködni, és közös bennünk a vágy arra, hogy valami nagyobb, kollektív értéket teremtsünk annál, mint amire egyedül képesek lennénk.

A szakmában legalább évtizedes, de inkább több tapasztalattal rendelkezünk e téren.

Nagyon sok újszerű megoldással próbálkoztunk mind hazai, mind nemzetközi színtéren, és a legjobb eredményeket hozó eljárásokat előszeretettel alkalmazzuk is.

Mindannyian voltunk vezetők, így saját élményünk van egy vezető szándékairól, próbálkozásairól, sikereiről, és sokszor kilátástalannak tűnő helyzetéről.

Közös bennünk, hogy:

Összességében:

Kicsiket és egészen nagyokat, saját területükön visszaszorulókat és rakétaként növekvőket. Hazaiakat és külföldi tulajdonúakat. Startupokat és 30 éve működő, generációváltás előtt állókat. Marketingfejlesztési és hálózatépítési igénnyel jelentkezőket, csapatot kovácsolni szándékozókat és szervezeti megújulást tervezőket

    Vezettünk 12 ország részvételével zajló nemzetközi projekteket, középvállalati válságfolyamatot, mostanra virágzó üzleti hálózat kiépítését a semmiből, teljes szervezeti kultúraváltást és megszámlálhatatlanul sok vezetőfejlesztési partnerséget.

    Egyikünk a lean területén feketeöves, a másikunk a coachingban, harmadikunk az üzletfejlesztési folyamatokban, negyedikünk kontrollingrendszerek bevezetésében, az arculatváltásban, a marketingben, az üzleti rajzokban, a HR-menedzsmentben, és még sorolhatnánk. De nem soroljuk, és nem untatjuk az érdeklődőket, hiszen úgyis azt hívjuk be a projektbe, akire éppen a legnagyobb szükség van.

    legyen szó üzlet- vagy szervezetfejlesztésről, projekt- vagy hálózatépítésről. Kutatási eredményekkel is alátámasztott tapasztalatunk, hogy a versenyképesség nem iparágfüggő, hanem szervezeti modell és működésfüggő.

    Szenvedélyünk...