Kik vagyunk és mit csinálunk?

A Formáció Csoport bemutatkozója

Ami közös bennünk, a csoport szakembereiben:

A szakmában legalább évtizedes, de inkább több tapasztalattal rendelkezünk e téren.

Nagyon sok újszerű megoldással próbálkoztunk mind hazai, mind nemzetközi színtéren, és a legjobb eredményeket hozó eljárásokat előszeretettel alkalmazzuk is.

Mindannyian voltunk vezetők, így saját élményünk van egy vezető szándékairól, próbálkozásairól, sikereiről, és sokszor kilátástalannak tűnő helyzetéről.

Kicsiket és egészen nagyokat, saját területükön visszaszorulókat és rakétaként növekvőket. Hazaiakat és külföldi tulajdonúakat. Startupokat és 30 éve működő, generációváltás előtt állókat. Marketingfejlesztési és hálózatépítési igénnyel jelentkezőket, csapatot kovácsolni szándékozókat és szervezeti megújulást tervezőket

  Vezettünk 12 ország részvételével zajló nemzetközi projekteket, középvállalati válságfolyamatot, mostanra virágzó üzleti hálózat kiépítését a semmiből, teljes szervezeti kultúraváltást és megszámlálhatatlanul sok vezetőfejlesztési partnerséget.

  Egyikünk a lean területén feketeöves, a másikunk a coachingban, harmadikunk az üzletfejlesztési folyamatokban, negyedikünk kontrollingrendszerek bevezetésében, az arculatváltásban, a marketingben, az üzleti rajzokban, a HR-menedzsmentben, és még sorolhatnánk. De nem soroljuk, és nem untatjuk az érdeklődőket, hiszen úgyis azt hívjuk be a projektbe, akire éppen a legnagyobb szükség van.

  Megközelítésünk és módszereink

  Eredményorientáció és realitásérzék

  Ezt vizsgáljuk minden projektünknél:

  Mivel lenne elégedett a folyamat végén a megbízó? 

  A várt eredményhez képest most hol tart?

  Mi a fontos számára az átalakulásban és a változásban?

  A fejlesztés eszköztárát, érintetti körét, költségvetését és időzítését erre az alapra építjük.

  Innovatív, komplex, gyakorlati eszköztár

  Így járulunk hozzá ügyfeleink fejlődéséhez:

  újszerű megközelítéssel, a legújabb vállalkozás és szervezet- vagy magatartástudományi kutatási eredmények használatával

  gazdag, XXI. százdadi módszertani eszköztárral, a tesztektől és sprintektől kezdve a versenyképességi indexeken, a szervezeti dráma, a hálózatkutatás vagy az üzleti intelligencia (BI) összetett és sokszor ötvözött használatáig

  Jótékony energiák

  Projektjeinket teli energiával és humorral visszük végig.

   

  Emellett valamennyi ügyfelünket tiszteljük, hiszen amit elértek, sok esetben erőn felüli.

  Ismerkedés és transzparencia

  Szolgáltatásainkat alakítottuk ki, hogy ügyfeleink:

  fokozatosan ismerkedhessenek meg velünk

  aktívan beleláthassanak újszerű munkamódszereinkbe és első eredményeinkbe

  hosszú távú, innovatív és izgalmas partnerséget alakíthassanak ki velünk

  Eredményeink

  Amikor ügyfeleink visszajelzik, hogy nálunk kapták meg egyedül azt a minőségi vezetőfejlesztést, amit elképzeltek, partnerségi kapcsolatunkban váltottak üzleti modellt és nőttek kétszer akkorára, építettek valódi csapatot vagy üzleti közösséget, megerősítést nyer bennünk, hogy jól és tisztességesen végezzük a szakmánkat, a hivatásunkat.