Tagjaink

Kálmán Edina

projektmenedzser, üzletfejlesztési szakértő, szervezet- és hálózatfejlesztő

A KATALIZÁTOR

Akinek biztosan van mindig három újszerű, gyakorlati javaslata. Aki mindenkit inspirálni tud, és saját magát is hagyja inspirálni. Aki ha valahol megjelenik, akkor új lendületet vesznek a dolgok, az emberek kedvet kapnak a munkához, új erő és új fény költözik a folyamatokba és a kapcsolatokba. Szabad gondolkozása és szelleme áthatja a csoportot: itt nincs kötelező, itt nincs rutin, de nincs magára hagyás sem: bárki kinyilváníthat, bárki segítséget kérhet, és dönthet szabadon. Demokráciahívő, sőt annál több: az emberségben, a rendszerekben és a szinergiákban hisz. Közel 20 éves munkatapasztalattal, számos projekt szellemi szerzőjeként és vezetőjeként, jó néhány programon, előadáson, műhelymunkán és több ezer tanácsadói órán van már túl.

Horváth-Karip Krisztina

tréner, coach, szervezetfejlesztő

A MENEDZSER

Aki az ötletek mellett addig göngyölíti a folyamatokat, amíg azok meg nem valósulnak. Delegál és támogat, képessé tesz, és elemez. Ír, számol és összerak, igazi racionális alkotó, akinek nyomában a beteljesedés jár. Egyszerre tanácsadó közgazdász, tudásgazda, moderátor és szervezetfejlesztő. Egyszerre finomra hangolt és kemény, egyszerre szellemes és szívós, egyszerre minden, ami az élethez és a dolgok létrejöttéhez szükséges. Közel 20 éves projektvezetői és szakmai vezetői tapasztalata van, professzionális ügyfélmenedzser, és remek beszélgetőtárs. Számára mindig egyértelműek a keretek, amiket tart és betartat, és ezt üzeni másoknak is. A mellette lévők végre elkezdenek határidőkben, megvalósulásban gondolkodni.

Csanádi Péter

üzlet-, szervezet- és vezetésfejlesztési tanácsadó

A STRATÉGA

Közgazdász, bejegyzett vezetési tanácsadó (CMC), akkreditált coach (PCC) és team coach (ITCA), IPMA projektmenedzsment tréner, a Csanádi Csoport vezetője. Szakterületei a vállalat-, üzlet-, stratégia-, szervezet-, vezetés-, vezető- és működésfejlesztés. Széleskörű tapasztalatai vannak multinacionális szervezetek, hazai magántulajdonú kkv-k, valamint nonprofit közösségek körében. Több, mint 25 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik. Úgy gondolja, hogy a változás a lehetőségek kihasználását jelenti. Lehetőség a szervezetnek, hogy teret adjon vezetői és munkatársai számára annak érdekében, hogy önmaguk megvalósításával, tudásuk és szakértelmük kamatoztatásával gazdagítsák a szervezetet, szolgálják a szervezeti célok elérését. Lehetőség a szervezet tagjai számára is, hogy ennek során fejlődjenek, találják meg az örömüket a mindennapi együttműködésben.

Buzogány Anna

szerkesztő, gyártásszervező, koordinátor

A SZERVEZŐ

Akinek a rendszerezés és a szervezés a két legjobb barátja. Aki a kamera előtt szerkesztő-riporterként, a kamera mögött pedig gyártásszervezőként koordinálja a kommunikációs helyzeteket. Feladata, hogy az ötlettől kezdve az előkészítésen át az utómunkálatok végéig ellenőrzés alatt tartsa a részfeladatok gördülékeny megvalósítását, miközben hidat épít a stáb mozgástere, az adott feladat keretei és az ügyféloldali igények között. Irodalmár és művészeti menedzser végzettségét korábban ismeretterjesztő beszélgetéssorozatok házigazdájaként kamatoztatta, jelenleg cikkeket ír, lektorál, szerkeszt, videót vág és social media tartalmakat gyárt. Számára minden projektben kiemelt fontosságú a nyugodt légkör megteremtése, a csapatmunka, az empátia és a mosoly. 🙂

Katona László

iparfejlesztési szakértő, lean menedzser

A TÉNYEK FELTÁRÓJA

A folyamatok, a rend és az átláthatóság szakértője. Aki az operatív működést mutatókban tudja megjeleníteni, a vállalatokat pedig az adatvezérelt gondolkodásra képes átállítani. Aki világos képet ad arról, hogy a vállalati tevékenységek közül melyiknek van értékteremtő jellege, és melyiket kell és hogyan elhagyni a termelékenységnövelés érdekében. Az általa vezetett Leanov csapat egy egyedülálló, a folyamatok diagnosztikájára és fejlesztésére irányuló módszertant rakott össze, amiben egy lean-es think-tank társaság és közel 60 európai beszállító stratégiai és fejlesztési jártassága sűrűsödött össze. Több mint egy évtized tömény és széleskörű tapasztalatának birtokában döntött úgy, hogy megszerzett tudását a hazai kkv-k szolgálatába állítja.

Gradvolt Endre

operatőr, vágó

A KREATÍV

Aki mozgóképre varázsolja a statikus üzeneteket. Aki vizuális szinkrontolmács az üzleti mondanivaló és a célközönségnél megjelenő képi tartalom között. Hisz az együtt gondolkodásban, a közös értékteremtésben. Számára minden filmes-videós tartalom alkotói tér, függetlenül attól, hogy szigorúan meghatározott keretek között és tényszerűen, vagy épp kreatívan és humorosan kell megközelíteni a célt. A cél pedig az, hogy segítse a megrendelő minőségi önkifejezését, akár termékről, akár szolgáltatásról, akár a mögöttük lévő emberről van szó. A kkv szektor és a céges rendezvények vonzáskörzetében éppolyan otthonosan mozog, mint a színház és a kortárs képzőművészet világában. Eredetileg irodalmat tanult, de 15 évig zenészként is alkotott, mielőtt operatőrré vált.

Záborszky Gábor

számítástechnikai programozó

A DIGITÁLIS INNOVÁTOR

Ma már alig van olyan szektor, ahol digitális megoldások nélkül lehet boldogulni. Az üzleti igényekből felhasználóbarát rendszereket építeni, az viszont külön művészet. Gábor 15 éve ezt a művészetet tudja és gyakorolja. Tudja, a valódi üzleti igények feltárásával és megértésével, az informatikai újdonságok követésével, határidőre szállítással. És gyakorolja, weboldal, portálrendszerek, egyedi alkalmazások, dobozos szoftverek testre szabásán és saját fejlesztésű, többfunkciós keretrendszer összerakásán keresztül. Banknak, termelő cégnek, hulladékgazdálkodónak vagy bárkinek. Vele és csapatával, a Proof of Work-kel könnyű együtt dolgozni, ráadásul rendszergazdaként még a hardveres részt is támogatják a projektekben.

Tóth Péter

grafikusművész

A KÉPEK VARÁZSLÓJA

Aki 30 éve már, hogy képekké formálja mondanivalódat. Aki először az ügyfeleknek szánt valódi üzenetet érti meg, hogy utána vizuális megoldásaival érthetőbbé, fogyaszthatóbbá tegye a vásárlók számára azokat. Reklám, illusztráció, webdesign, arculattervezés vagy gerilla marketing, mindegy is: grafikai megoldásain keresztül megrendelőire felfigyelnek, az általa támogatott cégek szolgáltatásai, termékei láthatóbbak, kiemelkedőbbek lesznek a konkurenciához képest. Dolgozott világmárkák reklámkampányain és teljesen kezdő vállalkozások beindításán is. Sokrétű tapasztalattal rendelkezik a nyomtatott és az online megjelenések tervezésében és kivitelezésében. Mindeközben számtalan kiadványt és könyvet illusztrált. Munkáját elmélyülten végzi, ilyenkor csak a feladatára koncentrál.