0 +
év vezetőképzés
0 +
vezető
0 +
üzlet- és szervezetfejlesztési projekt
0
új módszer, innováció

Innovatív vezetőképzés - fejlődni vágyó vezetőknek és szervezeteiknek

Gyakorlati szemléletűek

A vezetői elméleteknek a konkrét megélésekben keresünk táptalajt. Arra alapozunk, ami van, és arra fejlesztünk, ami kellene, hogy legyen. 

Eredmény-orientáltak

Vezetőképzéseink mindig valamilyen konkrét, akár másnap már hasznosítható vezetői eredményt céloznak.

Innovatívak

Újszerű formákat, módszereket és elemeket építünk képzéseinkbe, amely miatt a kapott élmény és tudás intenzívebben beég. 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vezetőképzés csoportban

Szervezeteknek a vezetőik sikeres támogatására

Vegyes vezetői készségfejlesztés, cégre szabottan

Vezetői tematikus műhelyek, eredményorientáltan

Egymást segítő módszeres tapasztalat- és tudásmegosztás

Vezetők felkészítése az új munkatársak sikeres integrációjára

Tehetségmenedzsment a vezetői utánpótlás biztosítására

Egyéni vezetőképzés

Az egyéni fejlesztési útvonalért

Egy üzleti dilemmát körbejáró alkalmi vezetői tanácsadás

Személyes önismeret- és hatékonyságfejlesztés

Vezetői és menedzsment eszköztárbővítés, egyénre szabottan

Egy projektvezető és alkalmanként a csapat támogatása

Eltérő szervezetekből érkező vezetők tapasztalati műhelye

Nem tudod, melyik lenne számodra vagy szervezeted számára a legjobb?

Semmi gond: foglalj egy ingyenes órát szakértőinknél, és kitaláljuk együtt!

Miért szükséges a vezetőképzés?

Egy vállalatvezető vagy egy funkcionális vezető sokszor nagyon egyedül van a dilemmáival. Az alkalmazottakkal azért nem tudja megbeszélni ezeket, mert rájuk is hatással van az adott döntés, vezetőtársakkal azért nem, mert üzleti titkot adhat ki. 

Szerencsére hazánkban is egyre több vezető ismeri fel, hogy vállalatának, vagy a cég egy adott részlegének ő a legfőbb motorja, de akár elakadása is: a saját menedzsment eszköztárat érdemes fejleszteni ahhoz, hogy a vállalkozás jobban működjön. 

Vezetőképzési módszertanunk

Vezetőket támogató programjainkat valós vezetői igényekre alapoztuk:

  • a saját vezetői stílus és erőforrások feltárására
  • a menedzsment és vezetői eszköztár fejlesztésére
  • helyzetszimulációk lejátszására és megoldására 
  • konkrét, gyakorlati problémák vagy dilemmák kezelésére, a stratégiai építkezéstől kezdve a napi ügyek kezeléséig
  • jó gyakorlatok bemutatására és ezek lehetséges használatának közös felderítésére

Ez az angol nyelvű videó mindent elmond arról, hogy mi hogyan csináljuk…

A frontális oktatás 6 problémája

A vezetőképzések rövid leírása

Egyéni vezetői képzések - az egyedi fejlesztési utakért​

Vezetői helpdesk

Egyórás alkalmi tanácsadás, egy adott vezetői / üzleti / szervezeti probléma megoldására. 

Van, hogy fel kell készülni egy értekezletre, meg kell oldani egy csoportban kialakult konfliktust, vagy hatékonyságot kell növelni, és dilemmákkal nézünk szemben.Ilyenkor jól jön egy külső szem, aki el tudja mondani a véleményét / a más cégeknél tapasztalt bevett gyakorlatokat az adott probléma megoldására.  

Vezetői coaching

Legalább 5 alkalmas, alkalmanként egyórás vezetőfejlesztési folyamat, amely során egy coach-csal utazol végig, belső erőforrásaid és elakadásaid feltárása érdekében. Mély, személyes, átható, hatékony utazás ez, amelyre csak akkor gyere, ha lelkileg fel vagy készülve, és ha komoly és alapvető változásokat szeretnél a munkádban és az életedben elérni!  

Vezetői tandem

Legalább 5 alkalmas, alkalmanként egyórás vezetőfejlesztési folyamat, amely során arra fókuszálunk, hogy hogyan tekerd ügyesebben és örömtelibben a tandemet! A menedzsment és a vezetői eszköztáradra és módszereidre fókuszálunk ebben a szakmai utazásban, amelyben egyénre szabottan tanulsz mindenről, ami téged előre visz, legyen szó értékesítési háromszögről, Krajlic-mátrix-ról vagy csoportkohéziós modellekről. 

A tandemet – igényedhez és érdeklődésedhez mérten – te irányítod: mi hátul ülünk rajta!

Projektút támogató

Egy projektvezető sokszor nagyon egyedül van. Egy nehéz projektben, ahol a holnapot sem lehet tudni, nemhogy a következő 1 évet. Az építőiparban, a szoftverfejlesztés területén vagy az irányítástechnikában ez különösen igaz. Rengeteg emberi konfliktus, egymást nem értő szakemberek, furcsa ügyféligények és elmaradozó erőforrások. 

Pedig van jó megoldás: egy sok és nehéz projektet végig vitt külső szem sokat tud segíteni, projektenként meghatározott találkozó számmal!

Vezetői képek

Itt mindent megtalálsz a programról! Ez – bár személyes fejlődést és önismeretet tesz lehetővé – mégis csak csoportban zajlik, ahol egymást emelik és támogatják a vezetők.

Ha csak egy-egy alkalmon szeretnél részt venni, ez mindenképpen neked való! 

Vezetői tréningek

A klasszikus tréningek és az egyéni fejlesztés kiváló ötvözete vezetőknek! 

A kommunikációs készségektől kezdve az időmenedzsment, delegálási, csoportvezetési, munkáltatói és riportálási készségek fejlesztésén át. A csoportos tanulás rendkívül inspirálóan hat, ugyanakkor védett környezetben történik, az egyéni házi feladatok pedig kihívásokat és a tanultak éles kipróbálási lehetőségét adják!

Vezetői sprintek

Meg kell oldani valamit gyorsan, hatékony és jó eredménnyel és az összes vezető kell hozzá? 

Egy facilitátor-tanácsadó, egy jó forgatókönyv és a vezetői szerepkonfliktus elkerülése sokat tud lendíteni az ilyen helyzeteken. Legyen szó stratégiáról, válságról, agilis átalakulásról vagy egy új teljesítménymenedzsment rendszerről, a vezetői sprintek meglódítják az ügyeket: hirtelen tisztulnak ki az álláspontok, a tennivalók, a felelősök és a következő lépés! 

Team-coaching folyamat

Rengeteg tudás rejtőzik a vezetőidben, csak nem tud szervezetivé válni? 

A teamcoaching Aladdinként csalogatja elő a palackban rejlő szellemi kincseket. Egymás támogatása, emelése kérdéseken, hozzászólásokon, ötleteken keresztül. Még nem volt olyan, hogy nem segített volna a csoport tagjainak a kifejezett csoportokra szabott coaching módszertan

Mentoring program

Egy munkavállaló a szervezet miatt lép be és a vezető miatt megy el. 

Ne hagyd ezt: készítsd fel vezetőidet, tedd őket megtartó személyekké inkvizítorok helyett! A mentoring programban azt tanulják meg tőlünk és egymástól a vezetők, hogy mik a legjobb gyakorlatok az új emberek integrációjára, mit jelent a skill / will mátrix, hogyan tanítsunk be, hogyan támogassunk, hogyan csatoljunk vissza, és egyáltalán: hogyan tartsuk meg az újakat!  

Tehetsé-gekből vezetők

A teljesítménymenedzsment alapja a tehetségek vonzása és megtartása.

Egy fiatal, ambíciózus vezető azonban még nem sok élettapasztalattal rendelkezik. A program számukra ad egyéni és csoportos kihívásokat, sok-sok készségfejlesztéssel, tudatos önismereti és szakmai munkával, idősebb és tapasztaltabb mentorokkal. Támogasd fiatal munkavállalóidat tehetségfejlesztéssel, hogy zászlóvivői legyenek a digitalizációnak és a reformoknak!