Amire a legbüszkébbek vagyunk, vezetőfejlesztés terén

"Vezetői képek" sorozat

Önismereti és vezetőfejlesztő műhelysorozat. Félnapos vezetői műhelymunkák a K Galériában, egy-egy “legendás” vezetőt vendégül látva és egy-egy vezetői téma köré csoportosítva a fejlesztést. A műhely egyszerre szolgál tudás- és tapasztalatmegosztásra, a rejtett tartalékaink és mintázataink feltárására, valamint egy közösséghez való kapcsolódásra. Formabontó kezdeményezés minden szempontból, a  kortárs műalkotások világán keresztül.  

2022. március-

Budapesti HR-vezetők klubja

Kovács Tamással együtt, a Humán Szakemberek Országos Szövetségének Budapesti Klubját vezetjük közösen. A HR-sprintek a HR-vezetők csoportos tudásmegosztását és továbbképzését célozzák. Mindegyik alkalom egy tanácsadói eredménytermékkel zárul, a közösen összerakott tudást és gyakorlati jó megoldásokat összefoglalva. 

2022. szept. -

Digitális körök

A DIGI-O projekt keretében létrejövő Digitális körök a HR-vezetők és vállalati szakemberek továbbképzését célozták digitális alkalmazások és tudnivalók terén. A home-office-szal és a HR-ben használt digitális alkalmazásokkal foglalkozó két alkalmon HR-felelősök és vezetők vettek részt.

2022. nov. - dec.

Előadás az Aegon vezetőinek

A technológiaváltás és a digitális átállás tapasztalatairól 15 perces online előadás közel 100 Aegon vezetőnek. 

2022. aug.

Középvezetők képzése a Güttler Kft.-nél

Közel 30 órás, 6 alkalmas, teljes mértékben a gyakorlatot alapul vevő, szervezetfejlesztést is célzó vezetőképzési folyamat a Güttler Kft.-nél

2022. jún. - szept.

46 vállalatvezető személyes hatékonyság-fejlesztése

Az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretén belül (GINOP-1.1.2-VEKOP-17-2018-00001) 46 hazai kis- és középvállalkozás vezetőjének személyes hatékonyság- és üzletfejlesztési támogatása, egyéni, illetve csoportos fejlesztési folyamaton keresztül.

2021.

Szombathelyi HR-vezetők képzése

A negyedévenként zajló HR-klub minden, a HR-vezetők számára fontos témában képzést és egyfajta üzleti közösséget nyújtott az ide látogató HR-vezetőknek. A motiváció 3.0-tól kezdve, a személyiség- és csoporttipológián át volt szó itt mentorálási folyamatról, teljesítménymenedzsmentről, home-office és járványkezelésről, minden olyan szakmai témáról, amelyben egy HR-vezető fejlődhet. 

2018-2021.

Csoportos vezetőképzés a SCADA Kft.-nél

A SCADA Kft. nagy növekedés előtt álló cég, amely az elmúlt években jelentős szervezeti, vezetői és üzleti változáson esett át. A vezetői műhelymunkák mindig konkrét kérdésekre keresték a válaszokat, az abból kijött eredményeket fel is használva az üzlet- és a szervezetfejlesztés érdekében.

2018-2020

Műszak-vezetői képzések

Az ország számos pontján folytak olyan vezetőképzések, amelyeket műszakvezetőknek tartottunk, és amely főként a kollégák menedzsmentjéről és alapvető vezetői készségeknek az elsajátításáról szóltak. Talán nem is tudják sokan, hogy az operátorok többsége a műszakvezető “felkészületlen” viselkedése miatt távozik a cégtől: a molesztálás, a rossz hangulat, vagy a kivételezés miatt többek között. 

2018-2020

Középvezetők képzése a a Deltaplast
Kft.-nél

Az akkor 150 fős középvállalat (mára már Deltaplast Zrt.) középvezetői rétegének képzése nagy élmény volt képzőnek és képzetteknek egyaránt. A mintegy 8 alkalomból álló – néha félnapos, néha pedig egynapos alkalmakból álló – folyamat a vezetői lét alapvetéseit vette végig, a delegálástól, a teljesítményértékelésen át a konkrét munkavállalói elégedettségi felmérés után következő akciótervig.

2018