kiscsoportos, exkluzív beszélgetés vezetőknek

SZERVEZETFEJLESZTÉS
HÁZILAG

Meghívott vendégünk:
Janza Frigyes, az EX ANTE Csoport ügyvezetője

2023. szept. 14., csütörtök, 16:00-19:30, a K Galériában (Budapest, Magyar u. 44, 1053)

Férőhelyek száma: 15!

a Vezetői képek sorozatban

Miről lesz szó?

Egy megnövekedett szervezet előtt ezer kihívás áll. Ami ugyanis működött tíz főnél, és száz milliós árbevételnél, az már nem működik hetven kollégánál, tízszer akkora bevételnél és pénzforgalomnál. 

Vajon hogyan lehet a növekedést jól és önállóan, külső tanácsadók garmadája nélkül kezelni? Mi az, hogy szervezetfejlesztés házilag? Mi a titka a töretlen fejlődésnek, hogyan lehet a szétfeszülő emberi, szervezeti struktúrát egyben tartani? A vezetőnek milyen eszközei, lehetőségei, irányai vannak mindebben? 

Erről, növekedési kényszerről és lehetőségekről, vezetői gyomoridegről és fejfájásról, a csapat összetartásáról, szerkezeti átalakításról és finomhangolásról, vezetői döntésekről, felelősségről és a bevonás erejéről fogunk beszélgetni meghívott vendégünkkel és résztvevőinkkel a szeptemberi Vezetői képeken. 

Meghívott vendégünk:

Janza Frigyes, az EX ANTE Csoport egyik ügyvezetője és résztulajdonosa, aki:

  • egy több mint húsz éve működő, mára egy közel 70 fős cégcsoportot vezet 
  • tanácsadók alkalmazása nélkül, vezetőtársaival együtt vitt véghez egy három éves, sikeres szervezetfejlesztési folyamatot 
  • fő szívügye az innovatív kezdeményezések felkarolása, amit ezúttal saját cégén is “gyakorolt”

A 2002-es alakulás óta az EX ANTE az EU regionális politikájának megvalósításához, fejlesztési forrásainak felhasználásához kapcsolódóan nyújt stratégiai és menedzsment tanácsadást és egyéb szolgáltatásokat. A vállalat azóta egész cégcsoporttá nőtte ki magát, több oldalról is segítve számtalan szereplőt projektek generálásában és menedzsmentjében. A csoport ügyfelei között éppúgy megtalálhatók a nemzetközi szervezetek, mint a közigazgatási szervek, közintézmények, önkormányzatok, vagy a civil szervezetek és a vállalkozások. Dióhéjban: több száz projekt, több mint 150 milliárd Ft értékben, 21 akkreditált képzés, középvállalati csapat elhanyagolható fluktuációval, erre lehetnek büszkék.

Amit az esemény ad

ü 

egy vállalati növekedés  akadálypályájának történetét járhatod velünk végig

ü 

megtudhatod, hogy hogyan lehet egy növekvő szervezetet belső erőforrásból fejleszteni 

ü 

inspirációt, tapasztalatot és sok praktikus ötletet kaphatsz a vezetőtársaktól

Az esemény programja

A vezetői találkozót kb. másfél órás beszélgetéssel indítjuk meghívott vendégünkkel, amely során egy sikeres, most már középvállalatként működő cég belső szervezetfejlesztési útját tárjuk fel. A vezetői dilemmákat és helyzeteket ezek után – a kortárs képek világát és hangulatát is felhasználva – interaktív beszélgetéssel és közös gondolkodással folytatjuk, használva a saját vezetői tapasztalatok erejét.

Részvételi feltételek

Az exkluzív találkozón maximum 15 vezető vehet részt, így érdemes helyedet minél hamarabb lefoglalnod!  Részvételed biztosításához regisztrálnod kell, majd az annak alapján kiállított számlát előre befizetned.

Részvételi díj:

cégeknek: 19 600 Ft + ÁFA/fő. 

magánszemélyeknek: 14 800 Ft/fő

Jelentkezési határidő: 2023. szept. 14. 12:00!